Om oss

Stures Spisar AB bildades 1979 av Sture Alfredsson och har legat på samma ställe i 41 år (1979-2020) Sture drev Stures Spisar fram till år 2004 då han gick i pension. Stures Spisar togs då över av Lars Almqvist och drevs vidare i samma anda fram till 2016 då även Lars gick i pension.

Stures Spisars butik har legat på samma ställe sedan 1977. Från butiken i Alafors strax norr om Kungälv och Göteborg har Stures Spisar skapat sig ett väldigt gott rykte. Här finner man ett 80-tal utställda braskaminer, kakelugnar, mur- och vedspisar plus alla möjliga kringprodukter såsom vedkorgar, eldställ, rengöringsmedel och ett fullt sortiment av anslutningsrör och skorstenar.

Butiken ägs och drivs av mig Magnus Andersson. Jag är utbildad murare, och har haft eget företag i många år innan jag fick äran att ta över detta fina och välskötta bolag Stures Spisar AB. Från min butik tillgodoser Stures Spisar ett brett geografiskt område med sina produkter.

Vi sträcker oss inom Stor-Göteborg och en hel del norrut och österut ända till Stenungsund, Trollhättan och Alingsås.

Utför även olika murningsarbeten.

Hos Stures Spisar får ni en helhetslösning med produkt till färdig installation.

Gör hembesök

Jag tog över Stures Spisar 2016 som alltså legat på samma plats i ungefär 40 år. En butik som är välkänd för sina fina kvaliteter och stora utbud.

Vi säljer väldigt mycket på rena rekommendationer från våra nöjda kunder. Kunder som kommer in och är nyfikna eller intresserade av att köpa en eldstad av något slag har möjlighet att boka in ett kostnadsfritt hembesök. Det är enklare att föreslå rätt produkt när vi ser kundens behov och planlösning.

Många har problem med att välja på grund av det stora urvalet. När vi kommer på hembesök kommer man oftast i samråd med kunden fram till en lösning där kunden känner sig komfortabel.

När det är dags för installation av själva eldstaden använder man sig av oss som murare och installatörer med mångårig branscherfarenhet.

Vi jobbar med helheten där vi vill erbjuda en komplett lösning med rådgivning, installation och ett fast pris.

Butiken

Butiken ligger i Alfors, Lunnavägen 6, ganska nära skidbacken i Ale, det tar ca 3 min från Älvängen och är ca 12km från kungälv.

Det finns ca 60 olika eldstäder i vår butik och vi har alla de största marknadsledande tillverkarna representerade i utställningen.

Vi kan lösa det mesta gällande eldstäder och skorstenar.

Och vår expertis är att följa med er hela vägen genom ert köp med vår kompentens och erfarenhet, allt för att ni ska känna er trygga och få det bästa som passar just er.